Door Lisbeth Hertogh op 9 februari 2014

100 “likes” binnen een half uur

Op Broekvelden in Bodegraven mogen alleen de C1000 en de Snackbar open op zondagmiddag. De daar tussen liggende Primera is illegaal open….. De PvdA vind dit een zeer ongewenste situatie. Anno 2014 moeten ondernemers  zelf kunnen  kiezen of ze op zondag  open willen zijn of niet.

Tijdens een flitsactie op zondagmiddag koste het  de PvdA weinig moeite  om onder het winkelend publiek binnen een half uur 100 likes op te halen voor “ Alle winkels (die dat willen)  op zondag open”. Op 19 maart kunt u weer kiezen, wij hebben onze keuze al eerder gemaakt zoals te zien is in ons verkiezingsprograms:

Onder de kop: Economie / wat betekent dit voor de komende raadsperiode (pagina 7) kunt terugvinden wat wij vinden van de restrictie die het huidige college oplegt aan de detailhandel.

  • Wij willen dat de ruimere mogelijkheden van de Winkelsluitingstijdenwet door onze detailhandel volledig benut kunnen worden als zij dat willen. Geen lokale restricties!

Maar de keuze is aan U, op 19 maart.

definitief verkiezingsprogramma 2014-2018

Lisbeth Hertogh

Lisbeth Hertogh

Standpunt De kwetsbare buitengebieden verdienen bescherming tegen vervuiling en verzakking. Geen concessies. Strenge aanpak snel, zwaar en breed verkeer in Plassengebied en behoud NNN (Natuur Netwerk Nederland) en Natura 2000 gebieden. Standpunt voor mijn kern De participatie van onze inwoners moet altijd aan het begin van elk plan starten, open en transparant.

Meer over Lisbeth Hertogh