Door Lisbeth Hertogh op 21 september 2017

De PVDA heeft  nieuwe leden om de fractie te versterken .

Twee nieuwe actieve leden stellen zich voor: Ik ben Monique Jonker Verbakel. Getrouwd, 2 kinderen en werkzaam bij de Gemiva-svg groep. Ik werk hier met kinderen met een verstandelijke beperking en begeleid leerlingen en stagiaires. Binnen Bodegraven heb ik me al op een aantal plekken ingezet. Zo ben ik lang betrokken geweest bij de vakantiespelen. Heb ik meerdere bestuurlijke functies vervult bij de Zon en zitting gehad in de Wmo raad. Begin van het jaar heb ik me behoorlijk kwaad gemaakt over de manier waarop Bodegraven om gaat met Jongeren en andere kwetsbare groepen Ik vond ik dat het tijd werd om me actief bezig te houden met de Bodegraafse politiek. Wat mij betreft sluit de PVDA het beste bij mijn visie en ideeën aan. Ik denk dan ook dat ik me hier prima thuis zal voelen.
Ik ben Martijn van Wensveen 27 jaar en ik woon mijn hele leven in Bodegraven. Ik ben al een aantal jaar actief als leiding bij scouting Bolaro. En ik ben bezig met mijn laatste jaar als voorzitter bij de jongerenvereniging KPJ Bodegraven. Na zeven jaar bestuur bij de KPJ is het wel mooi geweest en mag iemand anders het gaan overnemen. Dit geeft mij de tijd om mij actief in te zetten voor andere dingen, namelijk de PvdA fractie in Bodegraven. Voor de gemeente wil ik mij gaan hard maken voor de jongeren want de gemeenteraad is van zichzelf al oud genoeg!

Lisbeth Hertogh

Lisbeth Hertogh

Ik ben Lisbeth Hertogh – van der Laan en de PvdA is mij met de paplepel ingegoten. Mijn oma en opa, mijn oom en tante en mijn ouders waren lid zolang ik me kan herinneren. Tante ook actief als gemeenteraadslid in Gouda en later in Reeuwijk. Het is gewoon mijn partij. Natuurlijk ben je het

Meer over Lisbeth Hertogh